سومین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ

3rd National Conference on Distributed Computing and Big Data Processing

به سومین کنفرانس ملی محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ (DCBDP2017) خوش آمدید. دانشکده فناوری اطلاعات و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهید مدنی آذربایجان، سومین کنفرانس ملی  محاسبات توزیعی و پردازش داده های بزرگ (DCBDP) را با هدف رشد و توسعه  فناوري های نوین علوم کامپيوتری در دو بخش مقالات عادي و پوستري برگزار مي‌کند. هدف کنفرانس ارائه دستاوردهای علمی و کاربردی در زمینه فناوری های مذکور با رویکردی سودمند برای جامعه علمی و صنعتی کشور می باشد. کنفرانس در تاریخ 26 اردیبهشت 1396 در تبریز برگزار خواهد شد.

کنفرانس DCBDP2017 از پژوهشگران، محققین، متخصصان، صاحبنظران و انديشمندان مراکز تحقيقاتي و دانشگاهي دعوت به عمل می آورد تا با شرکت در کنفرانس و ارايه آخرين دستاوردهاي علمي و مقالات تحقیقاتی خود در دو زبان انگلیسی و فارسی، این کنفرانس را در رسیدن به اهداف خود یاری کنند. کمیته علمی کنفرانس، مقالات ارسالی را بطور دقیق داوری خواهند نمود و مقالات پذیرفته شده در کتابچه همایش چاپ خواهد شد.

این کنفرانس تلاش می‌کند با همکاری همه دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، اندیشمندان و پژوهشگران کشور محیطی را برای عرضه آخرین پیشرفت‌های علمی و پژوهشی در زمینه ی سیستمهای توزیعی و پردازش داده های بزرگ فراهم نماید. کنفرانس در سطح ملی برگزار شده و دربرگیرنده همه وجوه مرتبط با «سیستمهای توزیعی» و سایر حوزه های مرتبط علوم کامپیوتری می باشد.

از کلیه پژوهشگران، دانشگاهيان  و اندیشمندان  دعوت مي‌شود تا با ارسال مقاله و شرکت در کنفرانس و تبادل يافته‌هاي علمي، پژوهشي و کاربردي خود موجب پرباري و اثربخشي کنفرانس در راستاي رسیدن به اهدافش باشند.

پوستر کنفرانس گروه تلگرامی کنفرانس

طراحی و اجرا: اداره فناوری اطلاعات دانشگاه شهید مدنی آذربایجان